gratisbrainstormen

Aan het woord

quote_openDankzij MarketingXperience werken we structureel aan onze online mailings, webteksten, digitale brochures, motion graphics, persberichten en whitepapers.quote_close

Effy Shkuri, Lead Innovation

BlogXperience

Hoe begin ik met contentmarketing en hoe zorg ik ervoor dat mijn strategie werkt? Om die vragen te beantwoorden, geven we zes tips.

Het contract dat bij u past

Het all-in-one MarketingXperience-concept werkt met een diversiteit aan vaste contracten. Op die manier kunt u zelf kiezen voor een periode waarin wij voor u aan het werk gaan en voor hoeveel uren per week u ons wilt inschakelen. U heeft ook geen last meer van een opeenstapeling aan facturen; u betaalt bij ons een vast bedrag per maand voor het aantal uren dat u ons inzet. 

U kunt een contract afsluiten voor 6, 12 of 24 maanden. Gedurende die periode kunt u onze experts uit alle disciplines 16, 24 of 32 uur per week inzetten. Heeft u in de ene week veel persberichten en andere content nodig? Dan zetten wij een groot deel van uw uren in bij onze tekstschrijvers. Wilt u een brochure en website laten ontwerpen? Dan gaan veel uren naar onze designers.Flexibel
Zit er een deadline aan te komen of wilt u een extra marketingactie op poten zetten en uitvoeren? Wij werken flexibel. U kunt tijdelijk meer capaciteit inschakelen. Heeft u bijvoorbeeld een contract voor 24 uur per week, dan kunt u dit tijdelijk ophogen naar 32 uur.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden die het all-in-one MarketingXperience-concept u te bieden heeft? Maak dan gebruik van de mogelijkheid tot een gratis brainstormsessie met de experts van MarketingXperience.