Aan het woord

quote_openMarketingXperience biedt ons structureel inhoudelijke kwaliteit van onze content, en een efficiënte methode waarop de content tot stand komt en beheerd wordt. quote_close

Jochem Vreeke, TD Azlan

BlogXperience

Hoe begin ik met contentmarketing en hoe zorg ik ervoor dat mijn strategie werkt? Om die vragen te beantwoorden, geven we zes tips.

Van complexiteit naar duidelijkheid

Sluit u bij MarketingXperience een contract voor een bepaald aantal uren per maand, dan kunt u erop rekenen dat wij intensief voor u aan het werk gaan, terwijl u zelf de touwtjes in handen houdt.   

 

Tijdelijk meer capaciteit
Als er een belangrijke deadline aankomt of als er een extra actie uitgevoerd moet worden, kan het zijn dat u wat meer uren van ons nodig heeft. Het is mogelijk om tijdelijk bij ons meer capaciteit in te schakelen. Heeft u bijvoorbeeld een contract van 16 uur in de week, dan verhogen we dat voor de periode van één of meerdere weken naar 24 of 32 uur. Die extra uren kunnen besteed worden aan alle MarketingXperience-disciplines. 

 

Aanvullende disciplines
Naast de disciplines die wij zelf in huis hebben, werken wij nauw samen met partners uit andere vakgebieden. In ons netwerk hebben wij fotografen, drukkerijen, telemarketeers, webbouwers, videoproductiebedrijven, vertalers en app-ontwikkelaars. Al deze specialisten zetten wij graag in voor uw opdrachten.

Meedenken
Wij voeren niet alleen uw taken uit, wij begeleiden u bij uw activiteiten en denken met u mee. Wij gaan graag met u in gesprek over uw plannen, strategie en visie en geven u op een eerlijke en heldere manier advies. Ons doel is dat u uiteindelijk het beste resultaat bereikt. 

Brainstormsessie
Wilt u weten of het all-in-one concept van MarketingXperience bij u past? Wij nodigen u uit voor een gratis brainstormsessie in ons kantoorpand in Arnhem. Daar kunt u kennismaken met onze experts en gaan we in gesprek over de mogelijkheden die er voor u zijn. Klik hier voor meer informatie.