Aan het woord

quote_openDankzij MarketingXperience werken we structureel aan onze online mailings, webteksten, digitale brochures, motion graphics, persberichten en whitepapers.quote_close

Olaf van Dam, PST Business Services

BlogXperience

Hoe begin ik met contentmarketing en hoe zorg ik ervoor dat mijn strategie werkt? Om die vragen te beantwoorden, geven we zes tips.

Alle disciplines onder een dak

Wilt u nog maar met één partij communiceren over uw marketingactiviteiten? Bij MarketingXperience zitten alle disciplines onder één dak. Wij hebben tekstschrijvers, designers en marketingexperts voor u klaarstaan en hebben partnerships met uitstekende fotografen, drukkerijen, uitgevers en technische partners die uw website(s) kunnen bouwen. 


Meetbare marketing met een strakke planning
Een goed marketingplan met duidelijke doelstelling en planning is van essentieel belang als u uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht wilt brengen bij uw doelgroep(en). Wij helpen u bij het opstellen van een plan en strategie, bedenken marketingacties en voeren deze ook uit. Alles volgens een strakke planning, passend bij uw contract. Bovendien maken wij de resultaten meetbaar. We voorzien u graag van rapportages en statistieken. 

Content / Tekstuele producties
Voor zowel uw online als offline communicatiemiddelen verzorgen wij uw tekstuele inhoud - de content van uw uitingen. Wij zorgen voor doelgroepgerichte teksten die het gewenste effect bereiken. De inhoud van uw communicatieve uitingen moeten bijdragen aan uw communicatiedoelstellingen. Wij zijn bekwaam in het verzorgen van redactie voor (e-)magazines, het samenstellen van nieuwsbrieven, folders en brochures, websites, persberichten, referentieverhalen, social media, whitepapers, casestudies, flyers en meer.

Cross-media design
Uw communicatieve uitingen moeten op de juiste manier gepresenteerd worden.
Met behulp van tekst, kleur, beeld en andere grafische elementen proberen wij een totaalaanbod te creëren dat aansluit bij uw wensen en het imago van uw bedrijf.
Wij verzorgen het ontwerp van huisstijlen, websites, brochures, flyers, (e-)magazines, advertenties en banners. Daarnaast kunt u door ons een infographic of motion graphic laten maken voor uw bedrijf. 

Door marketing écht nieuwe klanten binnenhalen
Het doel van marketingactiviteiten is meestal nieuwe klanten binnenhalen en het product vaker verkopen. Hebben uw werkzaamheden van de afgelopen tijd daadwerkelijk dit effect gehad? Met Marketing Automation-tools weet u precies welke mensen geïnteresseerd zijn in uw product en wie uw sales-collega's kunnen nabellen voor een verkoopgesprek. Wij helpen u graag bij het 'opwarmen' van leads door diverse communicatie-uitingen in te zetten op de manier die bij uw specifieke potentiële klant past.


Eén aanspreekpunt, alles onder één dak!