Aan het woord

quote_openMet MarketingXperience heeft ilionx meer structuur en professionaliteit toegevoegd aan haar marketingactiviteiten.quote_close

Erik de Weerd, ilionx

BlogXperience

Hoe begin ik met contentmarketing en hoe zorg ik ervoor dat mijn strategie werkt? Om die vragen te beantwoorden, geven we zes tips.

Het MarketingXperience-concept

MarketingXperience biedt de oplossing voor het marketingprobleem waar veel bedrijven mee zitten. Zij doen namelijk zaken met verschillende externe partijen: tekstschrijvers, drukkerijen, webdesigners, reclamebureaus, fotografen, vertalers... noem maar op. Daardoor zijn de marketinggerelateerde inkoopkosten vaak hoog en onoverzichtelijk. Bovendien bestaat er regelmatig onduidelijkheid over bij welke partij zij met hun taak, vraag of opmerking moeten aankloppen. En wat de resultaten zijn van alle marketingwerkzaamheden.


All-in-one

Sluit u een contract af bij MarketingXperience, dan heeft u alle marketingexpertises onder één dak. Voor alle expertises op het gebied van cross-media design (vormgeving), content (tekstschrijven), het opzetten, begeleiden en meetbaar maken van marketingcampagnes, drukwerk, webdesign en fotografie kunt u terecht bij één aanspreekpunt. Daardoor worden uw marketingactiviteiten weer overzichtelijk en betaalbaar. Bovendien haalt u externe experts met een frisse blik in huis, waardoor de kwaliteit van uw marketingactiviteiten verbetert en u zich kunt richten op uw eigen taken.

 

Verschillende contractvormen

U kunt bij MarketingXperience een contract afsluiten voor 6, 12 of 24 maanden. Voor een vast bedrag per maand neemt u voor die periode per week 16, 24 of 32 uur aan werk bij ons af. Deze uren worden besteed aan alle taken op het gebied van content, marketing en design die u aan ons wilt uitbesteden. Klik hier voor meer informatie over ons contractaanbod.


Gratis brainstormsessie

Bent u op zoek naar een vast aanspreekpunt voor al uw marketingactiviteiten? En wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die het all-in-one MarketingXperience-concept u te bieden heeft? Maak dan gebruik van de gratis brainstormsessie met de experts van MarketingXperience.